Loader

Over mij

  /  Over mij
Verhaal

Een actieve levensstijl

Een gezellig drukke agenda, uitdaging, ambitie en een vleugje perfectionisme zijn woorden waarmee ik mezelf op professioneel vlak het best kan omschrijven. Als moeder van 2 jonge kinderen heb ik dan ook veel om handen.

Van kindsbeen af ben ik geïntrigeerd door de statiek en manier waarop mensen (en dan vooral dansers) bewegen. Mijn studies lichamelijke opvoeding en later ergotherapie in de fysieke revalidatie hebben die fascinatie enkel gevoed en mij uiteindelijk verder gedreven om de studie osteopathie aan te vatten.

Dat mijn professioneel leven zich binnen de sport, revalidatie en onderwijs zou afspelen was een evidentie.

Waar ben ik actief?

Momenteel ben ik tewerkgesteld als deeltijds ergotherapeut in het AZ Maria Middelares te Gent, waar ik vooral actief ben op het gebied van rugrevalidatie, sportrevalidatie en orthopedie.

Daarnaast werk ik als osteopaat in een praktijk in Sint-Martens-Latem en Deerlijk.

Ik geef pilates lessen (zowel in groep als privé) regio Nazareth-Deurle-St-Martens-Latem.

Daarnaast ben ik actief als gastdocent binnen de opleiding ergotherapie op de Artevelde Hogeschool.

Mijn werk is mijn grootste passie, daar leg ik de lat graag hoog.

Door continue bijscholing en het volgen van opleidingen in binnen-en buitenland probeer ik mijn kennis en kunde te optimaliseren en steeds verder te ontwikkelen.

Een brede kijk op functie en functionaliteit

Kwaliteitsvolle en cliëntgerichte therapie aanbieden is mijn prioriteit.

De persoonlijke doelen of hulpvraag van mijn patiënten/klanten vormen het vertrekpunt naar een individueel, op maat gemaakt traject. Evidence based werken met plaats voor bredere maar relevante perspectieven vormt de basis van mijn therapie.​ Zorgen doe je niet alleen, ik besteed veel aandacht aan het uitbouwen van een multidisciplinair netwerk, zodat ik met raad en daad kan bijgestaan worden en correct kan doorverwijzen indien dat nodig is.

Ik wil tijd nemen, luisteren en gericht oplossingen zoeken.

Het aanzetten tot meer (en correct) bewegen is een streefdoel waarbij het welzijn van mijn patiënten/klanten en de positieve sfeer steeds primeert.

Visie